🕑 4 min read

Dinsdag van Ramon

26 oktober 2021

Onze Arcadian Ramon is een echte Full-Stacker! Applicaties en features van A tot Z. Ramon fixt het. Deze zomer heeft hij zijn afstudeerstage bij ons afgerond. Toen zagen we al dat hij het Arcady DNA heeft.

En daarom is Ramon nu ook een echte Arcadian. In vergelijking met zijn stageperiode - toen heel Nederland thuis moest werken - kan Ramon nu lekker veel op kantoor aan de slag. En dat is te merken! Ramon brengt altijd een hoop energie en droge humor met zich mee! In deze ‘dinsdag van’ neemt hij je mee in zijn werkdag voor de 'werken bij’ website van Arcady.

08:30 - Barcady time

Vandaag begin ik om half 9. Natuurlijk opstarten met een goede bak koffie met collega’s aan de Barcady. De eerste droge opmerkingen en grappen komen alweer voorbij. ’T zal ook eens niet. Nog even snel een refill en tijd om naar mijn werkplek te gaan. Even snel de mail checken. Gelukkig, geen spannende zaken. We kunnen aan de slag!

09:30 - Stand-Up

Vaste prik, de stand-up. Wessel belt in vanuit huis. We blikken nog even kort terug op gisteren. Toen ben ik voornamelijk bezig geweest met het fixen van kleine bugs die ik tegen was gekomen. Dit waren vooral styling issues die er op mobile net niet netjes uitzagen. Ook heb ik een aantal kleuraanpassingen opgepakt die vanuit de stakeholders binnenkamen. Done. En doorrr!

09:45 - Let’s Scrum

Na de stand-up is het tijd om te scrummen. Als Scrum Master ga ik hier natuurlijk op aan! Vandaag moet ik een aantal websitepagina’s aanmaken die uit meerdere secties bestaan. Ook moet er een carrousel komen waar foto’s in geüpload kunnen worden. Ook al heb ik ervaring met Piranha CMS, heb ik geen idee hoe ik dat doe, dus ga ik op onderzoek uit. #research Piranha is een open source cross platform dat gemaakt is in .NET5 mocht je dat niet weten. Smartass! Enne, wist je trouwens dat Arcady financiële sponsor is van Piranha CMS?

whatsapp-button