Jeffrey zijn ervaring

11 mei

Afstuderen bij Arcady

Onze afstudeerder & Arcadian Jeffrey is bijna klaar met afstuderen. Waardecreatie met vette techniek. Daar gaat hij voor! Benieuwd hoe Jeffrey zijn afstudeerperiode heeft ervaren bij Arcady? Lees dan snel verder.

 

Om te beginnen, was ik erg vrij in het kiezen van mijn afstudeeropdracht. Samen met Ricco en Wessel ben ik gaan sparren en hebben we interesses met elkaar gedeeld. Arcadians gamen graag dus hebben we besloten hier verder op te borduren. Dit resulteerde vervolgens tot het idee om een webapplicatie te realiseren voor LAN-party's. Wat ik erg tof vind is dat ik een afstudeeropdracht heb mogen samenstellen die volledig bij mij past. Ik kon zelf met ideeën komen die mij vet leken en dat terwijl ik aan het afstuderen ben. Daarnaast mocht ik zelf bepalen welke technieken ik in ging zetten bij het bouwen van de webapplicatie. Zo kon ik technieken kiezen die mij aanspraken en waar ik me in wilde gaan verdiepen.

 

De afstudeeropdracht brengt vele uitdagingen met zich mee. Ik was voornamelijk bekend met backend programmeren, frontend was redelijk onbekend voor mij. Arcady heeft mij de mogelijkheid gegeven om me volledig te verdiepen in React en TypeScript. Daarnaast is het zoeken van evenwicht tussen het realiseren van de webapplicatie en documentatie een constante struggle, maar hier ben ik steeds beter in geworden. 

 

De sfeer bij Arcady vind ik enorm chill. Alle collega's zijn spontaan en tonen oprechte interesse in mij als persoon en de voortgang van mijn afstudeeropdracht. Er hangt een informele sfeer wat het erg fijn maakt om op kantoor te werken, dit is ook de reden dat ik tot drie keer per week naar Zwolle kom vanuit Raalte.

 

De begeleiding vanuit Arcady is erg goed. Er is een afstudeerbegeleider aan mij gekoppeld die alle ondersteuning biedt die ik nodig heb. Als ik vragen heb over zowel code als documentatie kan ik bij hem terecht. Daarnaast kan ik bij alle collega's terecht als ik vragen heb over specifieke onderwerpen. 

 

De reden dat ik bij Arcady blijf is simpel. Software development is mijn passie en Arcady biedt alles wat ik zoek. Een fijne werkomgeving, gefocust op persoonlijke ontwikkeling en genoeg uitdaging.

 

Ik heb de afgelopen periode enorm veel geleerd. Arcady gaf mij de mogelijkheid om een applicatie volledig van de grond af aan te maken. Dit was iets wat ik zocht in een afstudeeropdracht. Dit zorgde ervoor dat ik beter kon worden in ontwerpen en het gehele proces hiervan. Ik heb geleerd met verschillende technieken te werken zoals .NET, React en TypeScript. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik moet handelen in lastige situaties en hoe ik dit moet communiceren naar mijn bedrijfsbegeleider.

 

Er zijn talloze redenen om bij Arcady aan de slag te gaan. Arcady biedt afstudeerders een mooie mogelijkheid om je te ontwikkelen als persoon, zowel op code als persoonlijk vlak. Daarnaast kijken ze naar wat jij leuk vindt om zo tot de perfecte afstudeeropdracht te komen.

"

Software development is mijn passie en Arcady biedt alles wat ik zoek. Een fijne werkomgeving, gefocust op persoonlijke ontwikkeling en genoeg uitdaging.

"

Jeffrey huis in 't Veld - Afstudeerder