🕑 3 min read

New Face Jasper | UX/UI Designer

20 maart

Dit is Jasper, 24 jaar en onze nieuwste Arcadian. Welcome to the team! Met een passie voor digitaal en grafisch ontwerp is de job als UX/UI designer bij Arcady op zijn lijf geschreven. Als hij niet aan het werk is, gaat hij graag poolen met vrienden, naar een concert of gewoon languit op de bank een serie bingewatchen. 

 

Jasper heeft de opleiding Communication & Multimedia afgerond aan de Hanze Hogeschool in Groningen, waar hij ook vandaan komt. Vanuit zijn stageperiode, maar ook zijn opgebouwde werkervaring, wist hij het zeker. UX-Design wordt zijn domein. Hier ligt zijn passie. 

 

‘‘Het creëren van een betekenisvol ontwerp dat aansluit op de behoefte van de doelgroep. Dat vind ik belangrijk. Daarom betrek ik het liefst het publiek in de ontwerpfase. Human-centered design is iets wat mij fascineert en ik geloof erin dat dit de kern is van het ontwerpproces. Dit wil ik graag next-level brengen in mijn carrière.''

 

Via een vriendin kwam Jasper in contact met Arcady. En zo ging het balletje rollen. Ondanks dat Arcady niet echt in de buurt van Groningen ligt, trok de job en de omgeving om te mogen en kunnen leren hem over de streep. Fijn je aan boord te hebben, Jasper!

 

Volgens Jasper is Arcady dé plek waar je continu aan je skills werkt en van andere professionals kan leren. ‘‘Ik werd meteen getriggerd door de opleidingsmogelijkheden, de diversiteit aan opdrachten en de vibe die direct te voelen was bij binnenkomst.’’ 

 

Jasper heeft een duidelijk visie op zijn vak. ‘‘Als ontwerper is het mijn doel om een verhaal te vertellen met het werk dat ik creëer. Ik zoek in elk ontwerp naar de ‘why’ en het verhaal erachter. Mijn prioriteit is het maken van uitgedachte kwalitatieve designs die opvallen en uniek zijn. 

 

Dit moet helemaal goed komen. We kunnen niet wachten om jou aan het werk te zien! Good luck Jasper!

Werken bij Arcady

Wil jij net als Jasper werken bij Arcady? Join us! Ontdek onze jobs.  


Arcady

Geschreven door:

Arcady : Marketing


whatsapp-button