🕑 4 min read

New Face Ronald | .NET Developer

04 mei

Ronald is 31 jaar, komt uit Hoogeveen en heeft hiervoor Software Engineering in Zwolle gestudeerd. Daarbij is hij erg sportief: in zijn vrije tijd volleybalt hij graag, doet hij aan fitness en rijdt hij motor.

 

Met al een hoop ervaring op zak, waaronder zes jaar bij Fudura en een jaar bij Wehkamp in verschillende functies, zoals Software Engineer, Data Engineer en Back-end Engineer, mag Ronald zich per 1 mei een échte Arcadian noemen. Want de next stop is .NET Developer at Arcady. We like!

 

Ronald is bij Arcady terechtgekomen via een vriend die zijn naam doorgaf aan een recruiter. Na een paar gesprekken werd de knoop snel doorgehakt: “Het is een gezellige en leuke club die veel investeert in de groei van zijn medewerkers. Na mijn bezoek aan het Arcady kantoor voelde het ook meteen goed.”

 

Variatie in zijn werk is iets dat Ronald belangrijk vindt. Nou Ronald, dan zit je bij Arcady aan het goede adres! Binnen zijn functie krijgt hij de mogelijkheid om zich te richten op detachering, consultancy én training. Dit sprak Ronald erg aan: “Het biedt veel mogelijkheden om te groeien in verschillende aspecten.”

 

Waar Ronald over 5 jaar staat? Hopelijk is hij dan werkzaam als consultant in een senior functie, waarin hij meedenkt over vraagstukken op het gebied van architectuur. Daarnaast lijkt het hem tegen die tijd ook leuk om beginnende ontwikkelaars te helpen in hun ontwikkeling en carrière. Ook buiten zijn werk om heeft hij ambities: hij zou graag eens mee willen doen aan een amateur motorrace op bijvoorbeeld TT-circuit Assen.

 

Fijn dat je er bent Ronald. Veel succes! You can do it!

Werken bij Arcady

Wil jij net als Ronald werken bij Arcady? Join us! Ontdek onze jobs.  


Arcady

Geschreven door:

Arcady : Marketing


whatsapp-button