🕑 4 min read

New Face Thijmen | Front-end Developer

06 maart

The newest member of the Arcady-family: Thijmen! 24 en woont in Swifterbant. Sport en Thijmen: dat is twee handen op één buik. Als hij niet in de sportschool staat, is hij wel te vinden in de boulderhal. Een sportieveling. En hij gaat dit jaar ook nog eens de Nijmeegse Vierdaagse lopen. 50 km per dag, 200 km in vier dagen. Niet alleen een prestatie voor zichzelf, maar ook om geld op te halen voor het KWF. #yourock

 

Deze Software Engineer komt ons team versterken als Front-end Developer. Hij werd over Arcady getipt door een oud-klasgenoot. Tijdens zijn zoektocht naar dé perfecte baan had Thijmen behoorlijk wat criteria. ‘‘Ik zocht een baan waar ik zowel mooie software voor klanten kan bouwen als waar ik kan werken aan mijn eigen ontwikkeling. Bij Arcady kon ik alle die boxen afvinken’’. Daar maakt ons hart natuurlijk een sprongetje van. 

 

Voordat Thijmen bij ons in dienst kwam, heeft hij al flink wat ervaring opgedaan. Bij zijn vorige job werkte hij aan de infrastructuur en code van inhouse applicaties. Ook ging hij aan de slag met front- en backend technieken en verdiepte hij zich in DevOps. Daarnaast heeft hij voor verschillende systemen pipelines ingericht en OTAP omgevingen neergezet. En zo kan de lijst nog wel even doorgaan. Een heleboel ‘new brainpower++ in the house' dus!

 

Een superaanvulling op ons team. Heel veel succes de aankomende tijd Thijmen! 

Sponsor onze Arcadian voor het goede doel!

Thijmen sponsoren? Doe hier een donatie

Werken bij Arcady

Wil jij net als Thijmen werken bij Arcady? Join us! Ontdek onze jobs.  


Arcady

Geschreven door:

Arcady : Marketing


whatsapp-button