Maaike/

🕑 3 min read

New Face Maaike

14 september

Please give it up for.. Maaike! Onze nieuwste Arcadian. De aankomende maanden gaat zij bij ons aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe eventmodule. Op deze manier wordt het organiseren van een event veel gemakkelijker. Wat een uitkomst! 

 

Deze kersverse afstudeerder is 22 jaar, woont in Zwolle en volgt de studie HBO-ICT op het Windesheim. Lekker dicht bij huis dus. 

 

Maaike is een echte gamefanaat, net als vele Arcadians. Dat wordt hoogstwaarschijnlijk een potje op de Nintendo Switch of een battle tijdens een LANparty! Al hoewel, je kan Maaike ook erg blij maken met een goed boek. Sterker nog: zelf schrijft ze ook verhalen. Hoe cool is dat!

 

Via een medestudent kwam Maaike terecht bij Arcady. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Waarom ze voor ons koos? Ze zocht een plek waar het niet alleen maar draait om programmeren, maar ook nog eens leuk is. Nou dan is Arcady the place to be!

 

Onze nieuwste Arcadian ziet haar afstuderen als hét perfecte moment om te proeven van het bedrijfsleven en hoopt veel te kunnen leren over de infrastructuur tussen front-end en back-end. Dat komt zeker goed met Lucas als afstudeerbegeleider!

 

Heel veel succes de aankomende periode Maaike! You can do it.

Afstuderen bij Arcady

Wil jij ook het verschil maken in de IT? Kom afstuderen bij Arcady.