Jeroen zijn ervaring

Afstuderen bij Arcady

De bibliocady van Arcady krijgt steeds meer vorm en is bijna klaar voor livegang. Dankzij de creativiteit van onze afstudeerder & Arcadian Jeroen. Hij heeft oplossingen met vette techniek gebruikt bij het bouwen van een online dashboard. Benieuwd hoe Jeroen zijn afstudeerperiode heeft ervaren bij Arcady?

 

Het leukste vond ik dat ik zelf invulling mocht geven aan mijn stageopdracht. Arcady stond open voor alle ideeën waar ik mee kwam, ik mocht helemaal zelf weten hoe ik het vraagstuk voor de bibliocady op wilde lossen.

 

Omdat ik nog nooit met .NET gewerkt had was dit een grote uitdaging tijdens het afstuderen voor mij. Samen met de Arcadians heb ik mijzelf uitgedaagd om deze programmeertaal eigen te maken. Gelukkig bleek dit niet een heel groot probleem, ik kreeg de tijd en de ruimte om dit te leren en kreeg hierbij goede begeleiding.

 

De sfeer op kantoor was iets wat mij gelijk trok, het is echt een enorm huiselijke sfeer wat erg fijn is. De collega’s staan altijd open voor een gesprek en zijn oprecht geïnteresseerd in je. De eerste paar dagen hebben verschillende collega’s mij benaderd om te vertellen dat wanneer ik hulp nodig heb met iets ik hun altijd mag benaderen.

 

De begeleiding is ontzettend goed. De vrijheid is hierin erg fijn! Ik heb met mijn afstudeerbegeleider Sergio afgesproken dat ik 1 keer in de week een gesprek met hem heb, wanneer ik verder nog hulp nodig had kon ik het altijd vragen. Als ik meer hulp nodig had gehad dan 1 keer in de week was dat ook geen probleem geweest.

 

Na mijn afstuderen blijf ik werken bij Arcady. Dit komt omdat bij Arcady de werknemers eerst komen en dan pas de klus/klant. De focus op mijn persoonlijke groei vind ik erg fijn! Ik ga mijzelf ontwikkelen op het gebied van software, maar ook in communicatie. De leaseauto & een tankpas zijn mooie bijkomstigheden!

 

Ik zou iedereen een stage bij Arcady aanbevelen. Het is de perfecte omgeving om te leren & jezelf te challengen. Je komt bij een bedrijf terecht dat om je geeft als persoon, waarbij je niet ‘slechts een stagiair’ bent. Je hebt ontzettend veel inspraak op de invulling van je afstudeertraject, en als er een wederzijdse klik is bestaat de kans dat je kan blijven werken bij Arcady.

 

"

Arcady stond open voor alle ideeën waar ik mee kwam, ik mocht helemaal zelf weten hoe ik het vraagstuk voor de bibliocady op wilde lossen.

"

Jeroen Ekkelkamp