Work

Meerwaardemakers die bouwen aan een technologiegedreven toekomst.

Werkenbij,

Werken bij Arcady

Betekent werken voor A-klanten. Innovatieve platforms. Slimme software. Schaalbare applicaties. You name it. We create it. Zolang het maar met gave interfaces te maken heeft. En techniek die waarde creëert. Want daarin lopen wij voorop.

Robert

Externe opdrachten

De nieuwste techniek implementeren bij de opdrachtgever. Met een gemiddelde duur van 9 maanden. Dus werken met focus. En regelmatig een nieuwe uitdaging. Zo blijven we scherp.

Projecten

Werken in eigen teams van Arcadians. Aan dedicated trajecten of verdeeld in sprints. Altijd Agile. Altijd waardeverhogend.

Consultancy

Goede adviezen. Die geef jij. Je begrijpt waar je opdrachtgever naartoe wil. En je weet wat er nodig is om daar te komen. Vanuit jouw inzichten ontstaan nieuwe wegen.

Zo ziet jouw werkdag eruit

Wie kan dit beter vertellen dan onze Arcadians zelf? Bekijk hier onze verhalen.

"

Apps maken voor een miljoenen publiek geeft elke dag weer enorme voldoening.

"

Wessel

Wessel Loth: Full Stack Developer & Trainer at Arcady.

Arcady. Bijnaam van Polaris. Inderdaad, de Poolster, helderste ster van sterrenbeeld de Kleine Beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies waarom klanten voor ons kiezen.

Sharing knowledge

Voor en door koplopers.

Wessel

Spreker worden

Kennis delen. Dat doen we graag als toekomstbouwers. Vind jij het gaaf om te spreken op WebDevs en meetups? Of tijdens nóg grotere events? Dat moedigen wij alleen maar aan. Dus pak dat podium!

Trainer worden

Hou jij van kennis delen én opleiden? Krijg jij er een kick van om anderen dingen te leren? Ga dan trainingen en workshops geven. Of onze trainees begeleiden tot volwaardige Arcadians. Voor jou altijd plek in de Arcademy.

Ons kennisplatform

Angular

Angular Training

Arcady geeft Angular trainingen om de front-end kennis van development teams een kickstart te geven. Je gaat met een van onze professionals zelf aan de slag met deze interactive training.

React

React Training

Arcady geeft React trainingen om de front-end kennis van development teams een kickstart te geven. Je gaat met een van onze professionals zelf aan de slag met deze interactive training.

Vue

Vue 3 Training

Arcady geeft Vue 3 trainingen om de front-end kennis van development teams een kickstart te geven. Je gaat met een van onze professionals zelf aan de slag met deze interactive training.

Geoffrey-portrait.png/

Start your journey at Arcady

Jij en Arcady. Dat zou leuk zijn. Want Arcadians, daarvan zijn er nooit genoeg. Ben jij die guiding star? Dragen we hetzelfde DNA? Overtuig Geoffrey!

whatsapp-button