Afstuderen bij Arcady

Wil jij ook het verschil maken in de IT?

Joery,

Onze visie
op afstuderen

Arcady staat voor Agile software, slimme oplossingen en de technische kennis van morgen. Wij helpen organisaties groeien. In innovatiekracht en rendement. Noem ons meerwaardemakers of toekomstbouwers. We zijn bovenal businesspartner met ideeën én resultaten. Daar houden we van. Waardecreatie met vette techniek. Daar gaan wij voor!


Wil jij tijdens je afstudeerstage kennis opdoen en focussen op persoonlijke ontwikkeling? Waar jouw passie ook maar ligt, wij bieden ontwikkelprogramma’s die hierin de diepte opzoeken. Op deze manier blijven wij vooroplopen. En jij ook. Als echte toekomstbouwer. Doe je met ons mee?

Zelf je afstudeeropdracht bedenken? Prima! Samen gaan we sparren en komen we tot de perfecte invulling van jouw opdracht. Frontend, Backend of UX/UI. Niks is te gek!

"

Software development is mijn passie en Arcady biedt alles wat ik zoek. Een fijne werkomgeving, gefocust op persoonlijke ontwikkeling en genoeg uitdaging.

"

Jeffery Huis in't Veld - Afstudeerder

Bouw aan jouw toekomst en aan die van 17 miljoen anderen.

Geoffrey

Let's grab a coffee

Jij en Arcady. Dat zou leuk zijn. Want Arcadians, daarvan zijn er nooit genoeg. Ben jij die guiding star? Dragen wij hetzelfde DNA? Overtuig Geoffrey!

Ricco Maico
Anne Stef

Werken bij
Arcady

Betekent werken voor A-klanten. Innovatieve platforms. Slimme software. Schaalbare applicaties. You name it. We create it. Zolang het maar met gave interfaces te maken heeft. En techniek die waarde creëert. Want daarin lopen wij voorop.

Meer lezen
Geoffrey
Julian Bart

Een omgeving
om te leren

Arcady biedt jou een omgeving om te leren, te ontwikkelen en geïnspireerd te raken. Te groeien in persoonlijk leiderschap en creativiteit. We maken van jou een winnaar. Samen met collega’s en je coach daag je jezelf uit om voortdurend de beste versie van jezelf te worden. Persoonlijk én professioneel.

Meer lezen
Robert
Sandra

The
Family

Arcady means family. Voor elkaar klaarstaan. Samen successen vieren, lachen en waarde creëren.

Meer lezen
whatsapp-button