Afstuderen bij Arcady

Wil jij ook het verschil maken in de IT?

Onze visie
op afstuderen

Arcady staat voor agile software, slimme oplossingen en de technische kennis van morgen. Wij helpen organisaties groeien. In innovatiekracht en rendement. Noem ons meerwaardemakers of toekomstbouwers. We zijn bovenal businesspartner met ideeën én resultaten. Daar houden we van. Waardecreatie met vette techniek. Daar gaan wij voor!


Wil jij tijdens je afstudeerstage kennis opdoen en focussen op persoonlijke ontwikkeling? Waar jouw passie ook maar ligt, wij bieden ontwikkelprogramma’s die hierin de diepte opzoeken. Op deze manier blijven wij vooroplopen. En jij ook. Als echte toekomstbouwer. Doe je met ons mee?

Zelf je afstudeeropdracht bedenken? Prima! Samen gaan we sparren en komen tot de perfecte invulling waar jij in wil groeien. Frontend, Backend of UX/UI. Niks is te gek!

"

Software development is mijn passie en Arcady biedt alles wat ik zoek. Een fijne werkomgeving, gefocust op persoonlijke ontwikkeling en genoeg uitdaging.

"

Jeffery Huis in't Veld - Afstudeerder

Bouw aan jouw toekomst en aan die van 17 miljoen anderen.

Jouw toekomstige collega's

Jasper Ikink

Stef Spee

Sytze Koster

Roelof Otten

Elisa Groeneveld

Diederick Prins

Ben Romijn

Sandra Welbergen

Ricco Huurman

Hannet Pot

Lars Assen

Jesse van Veen

Sergio Mensing

Maico van den Brink

Wilmar Jongkind

Geoffrey Lovink

Julian van 't Veld

Stan Winter

werkenbij-geoffrey-loving.jpg/

Let's grab a coffee

Jij en Arcady. Dat zou leuk zijn. Want Arcadians, daarvan zijn er nooit genoeg. Ben jij die guiding star? Dragen wij hetzelfde DNA? Overtuig Geoffrey!

Werken bij
Arcady

Betekent werken voor A-klanten. Innovatieve platforms. Slimme software. Schaalbare applicaties. You name it. We create it. Zolang het maar met gave interfaces te maken heeft. En techniek die waarde creëert. Want daarin lopen wij voorop.

Meer Lezen

Een omgeving
om te leren

Arcady biedt jou een omgeving om te leren, te ontwikkelen en geïnspireerd te raken. Te groeien in persoonlijk leiderschap en creativiteit. We maken van jou een winnaar. Samen met collega’s en je coach daag je jezelf uit om voortdurend de beste versie van jezelf te worden. Persoonlijk én professioneel.

Meer Lezen

The
Family

Arcady means family. Voor elkaar klaarstaan. Samen successen vieren, lachen en waarde creëren.

Meer Lezen
whatsapp-button