🕑 5 min read

New Face Jeroen

08 november

Maak kennis met onze nieuwste Arcadian! Dit is Jeroen, 28 jaar en woont in het Drentse Hoogeveen. Vanaf november start Jeroen als Full Stack Developer. We zijn blij dat je er bent! Good luck! 

 

Ooit begon Jeroen met een opleiding voor systeembeheer. Daar kwam hij er al snel achter dat hij hardware niet zo leuk vond, én hardware hem eigenlijk ook niet… Geen match dus. ;-) Zijn liefde vond hij wél bij software ontwikkeling. Daarom koos hij voor een opleiding hbo ICT. 

 

Naast software ontwikkeling heeft Jeroen nog meer liefdes. Zo is hij helemaal gek van gitaarspelen. Dat doet hij al vanaf kleins af aan. Een échte pro dus. Wist je dat het best wel een opgave is om steeds weer een nieuw nummer te leren? Dat duurt soms wel een paar maanden. 

 

Daarnaast kwam deze nieuwe Arcadian jaren geleden op het idee om weer eens te gaan schaken. En dat kan tegenwoordig heel eenvoudig online. Waarom dat zo leuk is? ‘’Nou, je hebt soms situaties waarin je vijf mogelijke zetten hebt bekeken en iedere zet slecht blijkt te zijn. Toch moet je een zet gaan maken, en dan zie je opeens dat je nog maar 30 seconden op de klok hebt staan! Wat doe je? Kies je toch maar één van de vijf slechte zetten of denk je nog wat langer na? Een puzzel oplossen onder tijdsdruk. Leuk!’’ Aldus Jeroen. We get it. 

 

De technische skills heeft Jeroen ook zeker in huis. Zo heeft hij hiervoor gewerkt aan software die communiceert met medische apparatuur in ziekenhuizen. Zoals bewakingsmonitoren, infuuspompen en hart-long machines. De software waar hij aan werkte zorgde er continu voor dat de gemeten waarden automatisch werden opgeslagen in het digitale patiëntendossier. Een hele belangrijke en impactvolle job dus! 

 

We zijn natuurlijk heel erg blij met de komst van deze nieuwe Full Stack Developer. Zet ‘m op en have fun! 

 

Werken bij Arcady

Wil jij net als Jeroen werken aan software van de toekomst? Join Arcady! Ontdek onze jobs.  


Arcady

Geschreven door:

Arcady : Marketing